
Jaanihanso Brut Méthode Traditionnelle
Kuiv kange aastakäigu käsitöösiider, valmistatud kohapeal pressitud hilistest Eesti mahlaõuntest ja kääritatud metsiku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud vähemalt 30 kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl ja 37.5cl Alc.8.5%vol

Jaanihanso Sec Méthode Traditionnelle
Poolkuiv aastakäigu käsitöösiider, valmistatud kohapeal pressitud hilistest Eesti mahlaõuntest ja kääritatud loodusliku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud vähemalt 18 kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl ja 37.5cl Alc.5.8%vol

Jaanihanso Doux Méthode Traditionnelle
Poolmagus aastakäigu käsitöösiider, valmistatud kohapeal pressitud hilistest Eesti mahlaõuntest ja kääritatud metsiku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud vähemalt 18 kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl Alc.5.8%vol

Jaanihanso Rosé Méthode Traditionnelle
Poolkuiv aastakäigu käsitöösiider, valmistatud kohapeal pressitud hilistest Eesti mahlaõuntest, kääritatud metsiku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud vähemalt 18 kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl ja 37.5cl Alc.6.0%vol

Jaanihanso Konjakivaadisiider
Metsiku pärmiga kääritatud Eesti õunasiider on enne villimist laagerdunud Prantsuse tammest konjakivaatides. Filtreerimata ja pudelis järelkäärinud õige mulli saamiseks. Seetõttu on pudeli põhjas loomulik pärmisade, mida võib vabalt juua või siis mitte. 75cl ja 37.5cl Alc 5.5%vol

Jaanihanso Jääsiider
Jääsiider sünnib, kui värskelt pressitud õunamahlast eemaldatakse külmutamise teel liigne vesi ja saadud kuldsest magusast ja hapust siirupist kääritatakse vein. Intensiivne jäävein sobib nii aperitiiviks kui dessertveiniks. Puhas õun kolmekordse võimendusega. 37.5cl 12%vol

Ice Cassis on Eesti mahedatest mustsõstardest valmistatud luksuslik jäävein. Kaks korda külmutatud: enne pressimist, et mahl kätte saada ja peale pressimist, et vesi mahlast välja võtta. Kääritatud spontaanse loodusliku pärmiga. Laagerdatud tammevaadis 30 kuud. Ühekordne ja ainukordne. Sobib kõige paremini dessertveiniks ja digestiiviks. 37.5cl Alc. 14%vol

Jaanihanso Eau de Vie
Jaanihanso auhinnatud siidrist valmistatud õunanaps on puhas ja õunane sõõm sügisest Eesti aeda. Kahekordselt destilleeritud. 35cl Alc. 40%Vol

Jaanihanso Perry Eau de Vie
Jaanihanso Siidrivabriku auhinnatud Perryst valmistatud pirninaps on puhas ja pirnine sõõm suvist Eesti aeda. Kahekordselt destilleeritud. 35cl Alc. 40%vol

Jaanihanso Gin
Eesti Joogi Konkursil 2021 valisid asjatundjad Eesti Parimaks London Dry Gin’iks Jaanihanso siidrist destilleeritud džinni. Siider on uues vormis koju tagasi jõudnud. Elagu eesti õun ja tema tuletised! 35cl Alc. 45%vol

Jaanihanso Perry Méthode Traditionnelle
Kuiv aastakäigu perry, valmistatud kohapeal pressitud Eesti pirnidest, kääritatud metsiku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud 8 kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl Alc. 9 %vol

Jaanihanso No.12 Brut Méthode Traditionnelle
Kuiv aastakäigu õunavahuvein, valmistatud kohapeal pressitud hilistest Eesti mahlaõuntest ja kääritatud metsiku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud vähemalt 18 kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl, 37.5cl ja 150cl Alc.12%vol

Jaanihanso Cassis Méthode Traditionnelle
Troopiline 2018 suvi akumuleeritud Eesti mahedatesse mustsõstardesse. Põhjamaine dekadents. Šampanjameetod. 75cl Alc. 11%vol

Jaanihanso HQ Brut Méthode Traditionnelle
Pudelis kääritatud kuiv õunavahuvein, millele on lisatud Eestis kasvatatud ebaküdooniaid ning Eesti mett. Kordagi filtreerimata, pastöriseerimata ja sundkarboniseerimata on see vahuvein väärindatud vanade traditsioonide järgi. 75cl Alc. 9%vol.

Jaanihanso Jõulusiider Méthode Traditionnelle
Poolmagus käsitöösiider, maitsestatud kohapeal kokkusegatud vürtsidest kaneelist, kardemonist ja muskaatpähklist. Pudelis järelkääritatud vähemalt 18 kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile, seejärel maitsestatud ja ringikorgitud. 75cl Alc. 5.5%vol

Jaanihanso Rheum Méthode Traditionnelle
Vahel juba läbi viimase lume päikese poole pürgiv jõujuurikast rabarberivars pakatab rikkalikest hapetest ja aroomidest, mis kääritamisel erakodselt elegantseks ja ootamatult õrnaks buketiks transformeeruvad. Selline salakaval südametemurdja. Jaanihanso vahuveine ei gaseerita ballooni-mulliga, vaid kääritatakse pikki kui pudelis, nagu korrallikku vahuveini ikka. 75cl Alc. 10% vol.

Jaanihanso Hõõgvein
Hõõgvein Eesti õuntest ja valitud parimatest traditsioonilistest vürtsidest. 75cl ja 500 cl. Alc. 10%vol

Jaanihanso Humalaga Siider
Naturaalne kuivapoolne käsitöösiider kohapeal pressitud traditsioonilistest Eesti mahlaõuntest, kääritatud metsiku pärmiga ning seejärel kuivhumaldatud Ameerika IPA-humala Simcoe’ga. Lilleline, puuviljane, aga eksimatult eesti õunane. 75cl, 37.5cl pudel või 30L KeyKeg Alc.5.5%vol

Jaanihanso Sidra
Kes on käinud Astuurias, teab, et raske on mitte vaimustuda Sidrast. Me käisime ja armusime esimesest silmapilgust. Kõige lahedam oli teada saada, et õige sidra valmistatakse täpselt samamoodi nagu Jaanihanso siider: metsiku pärmi ja loomuliku malolaktilise käärimise teel. Siidrimeister on seejuures rohkem karjane, kui valmistaja. Jaanihanso Sidra on meie lugupidamisavaldus Astuuria sidrale ja Anzu'le, kes on kõige selle peamine süüdlane. Jaanihanso Sidra on täiesti kuiv, filtreerimata, pastöriseerimata ja pudelis järelkääritatud kerge mõnusa mulli jaoks. Peamine õunasort on Antoonovka. 33cl Alc 5.5%vol

Jaanihanso Brut Naturel
Päris õige mahe ja kuiv siider Eesti maheõuntest. Loodusliku pärmiga kaua käärinud. Filtreerimata. Sulfititeta. Veinine mõrudus, talveõunte jõud. 33cl Alc. 8.5%vol

Jaanihanso Sec Naturel
Päris õige mahe ja poolkuiv siider Eesti maheõuntest. Loodusliku pärmiga kaua käärinud. Filtreerimata. Sulfititeta. Kerge ja elav suveõunte värskus. 33cl Alc. 5.5%vol

Jaanihanso Rosé Naturel
Päris õige mahe ja poolkuiv siider Eesti maheõuntest. Loodusliku pärmiga kaua käärinud. Filtreerimata. Sulfititeta. Marjane, päikeseline sügis. 33cl Alc. 5.5%vol

Jaanihanso Rheum Naturel
Jaanihanso Rheum Naturel on võrdne kooslus naturaalselt kääritatud värskest roosast rabarberimahlast ja õunasiidrist. Rheum Naturel on poolkuiv, filtreerimata, meeldiva peene mulliga ja ilma lisatud sulftititeta. 33cl Alc. 5.5%vol

Jaanihanso alkovaba vahuvein Été
Limps jääb limpsiks ja morss jääb morsiks, isegi uhke sildiga śampusepudelis ja veini hinna eest. Jaanihanso ALKOHOLIVABA VAHUVEIN sisaldab päris õunaveini ja mustasõstraveini, millest alkohol on välja võetud. Kerge roosa Été on nii suvine, nii suvine… Alc 0.4%vol 75cl

Jaanihanso alkovaba HQ Brut
Jaanihanso HQ Brut Vahuvein on esimene päris Eesti vahuvein, mis Presidendi Vastuvõtu Ametlikuks Vahuveiniks valitud. 2021 aastal said HQ Brut Eesti Joogi Konkursil parima Eesti vahuveini tiitli. Alkoholivabas versioonis oleme kasutanud dealkoholiseeritud Jaanihanso õunaveini, värsket mahedat ebaküdoonia-ja õunamahla ning natuke päris mett, et sama maitseelamust edasi anda. Ainult ilma alkoholita. Alc. 0.4% vol 75cl

Alkoholivaba siider Apple Naturel
Apple Naturel Alkoholivaba siider koosneb ainult õunasiidrist, millest alkohol on välja aurutatud ning maheõunamahlast. Juurdelisatud veerand värsket õunamahla tekitab magususe, mahla hapususe ja õunakoogi aroomi. Siider on jäetud filtreerimata, et maitseid oleks rikkalikult. 33cl

Alkovaba siider Rose Naturel 33cl
Rosé Naturel Alkoholivaba on siider millest alkohol on välja aurutatud. Juurdelisatud veerand värsket õunamahla tekitab magususe. Siider on jäetud filtreerimata, et maitseid oleks rikkalikult. 33cl