facebook flickr
Jaanihanso No.12 Brut Méthode Traditionnelle

Jaanihanso No.12 Brut Méthode Traditionnelle

Kuiv aastakäigu õunavahuvein, valmistatud kohapeal pressitud hilistest Eesti mahlaõuntest ja kääritatud metsiku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud vähemalt kuus kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl ja 150cl Alc.12%vol

Jaanihanso Brut Méthode Traditionnelle

Jaanihanso Brut Méthode Traditionnelle

Kuiv kange aastakäigu käsitöösiider, valmistatud kohapeal pressitud hilistest Eesti mahlaõuntest ja kääritatud metsiku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud vähemalt kuus kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl ja 37.5cl Alc.8.5%vol

Jaanihanso Sec Méthode Traditionnelle

Jaanihanso Sec Méthode Traditionnelle

Poolkuiv aastakäigu käsitöösiider, valmistatud kohapeal pressitud hilistest Eesti mahlaõuntest ja kääritatud loodusliku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud vähemalt kuus kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl ja 37.5cl Alc.5.8%vol

Jaanihanso Doux Méthode Traditionnelle

Jaanihanso Doux Méthode Traditionnelle

Poolmagus aastakäigu käsitöösiider, valmistatud kohapeal pressitud hilistest Eesti mahlaõuntest ja kääritatud metsiku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud vähemalt kuus kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl Alc.5.8%vol

Jaanihanso Rosé Méthode Traditionnelle

Jaanihanso Rosé Méthode Traditionnelle

Poolkuiv aastakäigu käsitöösiider, valmistatud kohapeal pressitud hilistest Eesti mahlaõuntest ja mustsõstardest, kääritatud metsiku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud vähemalt kuus kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl ja 37.5cl Alc.6.0%vol

Jaanihanso Christmas Méthode Traditionnelle

Jaanihanso Christmas Méthode Traditionnelle

Poolmagus käsitöösiider, maitsestatud kohapeal kokkusegatud vürtsidest kaneelist, kardemonist ja muskaatpähklist. Pudelis järelkääritatud vähemalt kuus kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile, seejärel maitsestatud ja ringikorgitud. 75cl ja 37.5cl Alc.6.0%vol

Jaanihanso Perry Méthode Traditionnelle

Jaanihanso Perry Méthode Traditionnelle

Kuiv aastakäigu pirnisiider, valmistatud kohapeal pressitud Eesti pirnidest ja peotäiest paradiisiõuntest, kääritatud metsiku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud vähemalt kuus kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl Alc.5.5%vol

Jaanihanso Humalaga Siider

Jaanihanso Humalaga Siider

Naturaalne kuivapoolne käsitöösiider kohapeal pressitud traditsioonilistest Eesti mahlaõuntest, kääritatud metsiku pärmiga ning seejärel kuivhumaldatud Ameerika IPA-humala Simcoe’ga. Lilleline, puuviljane, aga eksimatult eesti õunane. 33cl Alc.5.5%vol

Jaanihanso Sherryvaadi Siider

Jaanihanso Sherryvaadi Siider

Naturaalne poolkuiv käsitöösiider kohapeal pressitud traditsioonilistest Eesti mahlaõuntest, kääritatud metsiku pärmiga ning laagerdunud mõned kuud vanades Hispaania sherryvaatides. Tammine noot lisab maitsele olulise lisakihi. 33cl Alc.5.8%vol

Jaanihanso Jääsiider

Jaanihanso Jääsiider

Valmistatud läbi pika talve värske õunamahla külmutamise teel. Jääsiider on kääritatud metsiku pärmiga. Rikkalik intensiivne Eesti õunte iseloomulik hapusus ja mõrusus koos pehme magususega teeb sellest joogist luksusliku dessertveini. 37.5cl Alc.12%vol

Jaanihanso Mahe Kuldreneti Mahl

Jaanihanso Mahe Kuldreneti Mahl

Viljandimaal maheaias kasvanud eestlaste lemmikõunad läksid Kaelasele Jaanihanso siidrivabrikus otse mahlapressist pudelisse. Pastöriseeritud. 75cl.