facebook flickr
Jaanihanso No.12 Brut Méthode Traditionnelle

Jaanihanso No.12 Brut Méthode Traditionnelle

Kuiv aastakäigu õunavahuvein, valmistatud kohapeal pressitud hilistest Eesti mahlaõuntest ja kääritatud metsiku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud vähemalt 18 kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl ja 150cl Alc.12%vol

Jaanihanso Eau de Vie

Jaanihanso Eau de Vie

Jaanihanso auhinnatud siidrist valmistatud õunanaps on puhas ja õunane sõõm sügisest Eesti aeda. Kahekordselt destilleeritud. 35cl Alc. 40%Vol

Jaanihanso Jääsiider

Jaanihanso Jääsiider

Jääsiider sünnib, kui värskelt pressitud õunamahlast eemaldatakse külmutamise teel liigne vesi ja saadud kuldsest magusast ja hapust siirupist kääritatakse vein. Intensiivne jäävein sobib nii aperitiiviks kui dessertveiniks. Puhas õun kolmekordse võimendusega. 37.5cl 12%vol

Jaanihanso No10 Brut Méthode Traditionnelle

Jaanihanso No10 Brut Méthode Traditionnelle

Jaanihanso No:10 on pudelis kääritatud õunavahuvein, mis on valmistatud 2015 aastakäigu Eesti õuntest. Klassikalise šampanjameetodi järgi valmistatud vahuvein on pudelis enne sademe eemaldamist küpsenud 30 kuud. 75cl Alc. 10%vol

Jaanihanso HQ Brut Méthode Traditionnelle

Jaanihanso HQ Brut Méthode Traditionnelle

Pudelis kääritatud kuiv õunavahuvein, millele on lisatud Eestis kasvatatud ebaküdooniaid ning Eesti mett. Kordagi filtreerimata, pastöriseerimata ja sundkarboniseerimata on see vahuvein väärindatud vanade traditsioonide järgi. 75cl Alc. 9%vol.

Jaanihanso Perry Méthode Traditionnelle

Jaanihanso Perry Méthode Traditionnelle

Kuiv aastakäigu perry, valmistatud kohapeal pressitud Eesti pirnidest, kääritatud metsiku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud 8 kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl Alc. 9 %vol

Jaanihanso Brut Méthode Traditionnelle

Jaanihanso Brut Méthode Traditionnelle

Kuiv kange aastakäigu käsitöösiider, valmistatud kohapeal pressitud hilistest Eesti mahlaõuntest ja kääritatud metsiku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud vähemalt 30 kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl ja 37.5cl Alc.8.5%vol

Jaanihanso Sec Méthode Traditionnelle

Jaanihanso Sec Méthode Traditionnelle

Poolkuiv aastakäigu käsitöösiider, valmistatud kohapeal pressitud hilistest Eesti mahlaõuntest ja kääritatud loodusliku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud vähemalt 18 kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl ja 37.5cl Alc.5.8%vol

Jaanihanso Doux Méthode Traditionnelle

Jaanihanso Doux Méthode Traditionnelle

Poolmagus aastakäigu käsitöösiider, valmistatud kohapeal pressitud hilistest Eesti mahlaõuntest ja kääritatud metsiku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud vähemalt 18 kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl Alc.5.8%vol

Jaanihanso Rosé Méthode Traditionnelle

Jaanihanso Rosé Méthode Traditionnelle

Poolkuiv aastakäigu käsitöösiider, valmistatud kohapeal pressitud hilistest Eesti mahlaõuntest ja mustsõstardest, kääritatud metsiku Eesti pärmiga. Pudelis järelkääritatud vähemalt 18 kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile. 75cl ja 37.5cl Alc.6.0%vol

Jaanihanso Christmas Méthode Traditionnelle

Jaanihanso Christmas Méthode Traditionnelle

Poolmagus käsitöösiider, maitsestatud kohapeal kokkusegatud vürtsidest kaneelist, kardemonist ja muskaatpähklist. Pudelis järelkääritatud vähemalt 18 kuud vastavalt traditsioonilisele šampanjameetodile, seejärel maitsestatud ja ringikorgitud. 75cl ja 37.5cl Alc.6.0%vol

Jaanihanso Hõõgvein

Jaanihanso Hõõgvein

Hõõgvein Eesti õuntest ja valitud parimatest traditsioonilistest vürtsidest. 75cl ja 500 cl. Alc. 10%vol

Jaanihanso Humalaga Siider

Jaanihanso Humalaga Siider

Naturaalne kuivapoolne käsitöösiider kohapeal pressitud traditsioonilistest Eesti mahlaõuntest, kääritatud metsiku pärmiga ning seejärel kuivhumaldatud Ameerika IPA-humala Simcoe’ga. Lilleline, puuviljane, aga eksimatult eesti õunane. 75cl, 33cl pudel või KeyKeg Alc.5.5%vol

Jaanihanso Sherryvaadi Siider

Jaanihanso Sherryvaadi Siider

Naturaalne poolkuiv käsitöösiider kohapeal pressitud traditsioonilistest Eesti mahlaõuntest, kääritatud metsiku pärmiga ning laagerdunud mõned kuud vanades Hispaania sherryvaatides. Tammine noot lisab maitsele olulise lisakihi. 33cl Alc.5.8%vol

Jaanihanso Sidra

Jaanihanso Sidra

Kes on käinud Astuurias, teab, et raske on mitte vaimustuda Sidrast. Me käisime ja armusime esimesest silmapilgust. Kõige lahedam oli teada saada, et õige sidra valmistatakse täpselt samamoodi nagu Jaanihanso siider: metsiku pärmi ja loomuliku malolaktilise käärimise teel. Siidrimeister on seejuures rohkem karjane, kui valmistaja. Jaanihanso Sidra on meie lugupidamisavaldus Astuuria sidrale ja Anzu'le, kes on kõige selle peamine süüdlane. Jaanihanso Sidra on täiesti kuiv, filtreerimata, pastöriseerimata ja pudelis järelkääritatud kerge mõnusa mulli jaoks. Peamine õunasort on Antoonovka. 33cl Alc 5.5%vol